Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Deus Cuvée Prestige 2002

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Bosteels Special Strågul Belgien 11.5 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders:

Noter:
Dufter sjovt blomstret og tydeligt krydret af ingefær. Skummet er vildt og eksplosivt og minder en del om skummet på en rigtig champagne.
Meget stor mundfylde med den samme lidt sjove blomstrede og krydrede smag af ingefær og vingummibamser? Eftersmagen er stadigt sødligt krydret af ingefør, men er utroligt godt afstemt med bitter-/syrlighed , så den aldrig bliver vammel, og som noget helt utroligt for en så stærk øl, så smager man på intet tidspunkt alkoholens beskhed.
Bonusinfo:
Endnu en fremragende øl fra det lille Bosteels-bryggeri. Det er en meget speciel øl, der er brygget med champagnegær, og prisen er vanvittige 180 kr. for 70 cl. Den blev købt hos Ølbutikken, men så vidt vides kan den ikke købes i Danmark mere/i øjeblikket.

De anbefaler på flasken at man drikker øllen ved en temperatur på 2-4 grader, og det råd burde man følge, for når øllet bliver bare en smule for varmt minder den lidt for meget om sodavand.


Kommentar skrevet af QbmcreTgh - 09/11-13
Ne6h, det havde jeg nu ikke overset, men der fineds da andre end Tema Rejser, der arrangerer rejser til Toscana, og grupperejser kan da ve6re udme6rkede, ne5r man skal have introduceret et nyt rejseme5l, hvis rejselederne er vidende og kan formidle deres stof. Se5danne rejsebureauer fineds der en del af, f.eks. Albatros, Klassikernes Rejseforening, Kulturrejser Europa, Italiensk forum m.fl. og pe5 disse rejser er der i reglen ogse5 tid pe5 egen he5nd.Jeg syntes blot lige jeg ville frare5de at bo i Chianciano Terme, ise6r hvis der ens ff8rste rejse til Toscana, for selv om man kommer meget rundt pe5 disse organiserede ture, se5 tilbringer man ogse5 megen tid denne hotelghetto.mvhNiels

Kommentar skrevet af Martin T. 22/10-06

Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2497201 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3059 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login