Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Trooper (AKA Iron Maiden Ale)

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Robinson Brewery Ale Rav England 4.7 %
Klik for at se i fuld størrelse

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Skummet er svagt men relativt tæt, og selvom holdbarheden heller ikke er imponerende, så lægger der sig en tynd skumhinde som varer hele øllet ud. Dufter behageligt og krydret af humle, med en let note af malt i baggrunden. Smagen er fyldig og overraskende frugtig samtidigt med et den føles silkeblød i munden, fordi den næsten ingen CO2 har, men kun med en svag note af humle. Eftersmagen er forholdsvis bitter og lang, men også lidt enstrenget og kedelig, men rigtigt langt ude i eftersmagen får man nogle rigtigt gode noter af citrus.
Mine forventninger til den slags gimmick-øl kan ligge på et meget lille sted efter at have smagt bl.a. D-A-D's pilsner, Andersen (efter Morten Andersen) og Agger-bajer, så derfor var jeg positivt overrasket over at øllet faktiske smagte af noget. I klassisk engelsk stil er øllet dog lidt tyndt og fladt, og selvom den smager udmærket, så bliver eftersmagen lidt for kedelig og enstrenget for min smag.
Bonusinfo:
Øllet er inspireret af Iron Maiden sangen "The Trooper", og skulle efter sigende være udviklet i samarbejde med Bruce Dickinson, og være brygget med Bobec-humle, Goldings og Cascade. Man kan læse mere om øllet på hjemmesiden http://www.ironmaidenbeer.com/


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2864104 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login