Sortering af hele databasen:
Søgning på databasen:
- Nyheder -
- Om siden -
- Top 20 -
- Om øl -

Exmoor Gold

Bryggeri Type Farve Land Alkoholprocent
Exmoor Ales Ltd. Ale Strågul England 5 %

Karakterer:
Thomas:
Anders: Ikke anmeldt

Noter:
Dufter lidt syrligt af korn. Skummet er hvidt og meget tæt, med en god holdbarhed. Smagen har markante noter af korn og en let sødme, samt en snert af humle. Eftersmagen afsluttes med en let syrlig bitterhumle og en overraskende kraftig prikkende fornemmelse fra Co2'en.
Ekstremt ordinær øl, og i en blindsmagning havde jeg klart gættet på at det var en pilsner. I så fald havde det været en rigtig udmærket pilsner, men for en golden ale er det sgu noget tyndt sjask.
Bonusinfo:
Bag på etiketten står der nok det værste eksempel på over-selling jeg nogen sinde har set, og som øllet på ingen måder lever op til. Det er så selv Carlsberg ville skamme sig over så mange totalt overdrevne og, til tider direkte urigtige, superlativer. Der står: "The original 'Single Malt' Ale. It's juicy malt aroma has just a hint of vanilla with citric hops. It starts bitter-sweet in the mouth and finishes dry and intensely hoppy". Øllet bliver på intet tidspunkt hverken humlet, juicy eller intenst, og heller ikke vanille elle citron kan genfindes i smagen. Øllet kunne nok godt slippe afsted med et 4-tal, men så urigtig markedsføring fortjener dog at blive udskammet, så derfor den ekstra lave karakter. Når det er sagt, så kan jeg dog også sagtens forestille mig at sidde på en hyggelig engelsk pub i venners lag, hvor kvantitet er vigtigere end meget andet, og synes at det er verdens bedste øl ;-)


Skriv en kommentar til denne anmeldelse
Til toppen
Der har været 2863691 besøgende siden d.9/11 - 2003
Til toppen
Der er i alt 3153 anmeldte øl i databasen
Et design af TeeVee - Login